Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
четка uxcell За източване от атмосферни Влияния, Залепваща Филцови оборудване запечатване на Уплътнението За Уплотнителя Врати, оборудване запечатване на Уплътнени?

четка uxcell За източване от атмосферни Влияния, Залепваща Филцови оборудване запечатване на Уплътнението За Уплотнителя

BGN 17.35
 

В магазина
Брой продукти

[1] : Четка за източване от атмосферни влияния, Залепваща Филцови оборудване запечатване уплътнение за запечатване превръзки, Четка за източване на врати за крилото на прозореца. [2] : четка дебела и мека, с ниско триене, без шум, без деформация, има силна съпротива. [3] : ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - оборудване запечатване на уплътнението от филц врати е ветрозащитной, пылезащитной, атмосферостойкой, противоударной, звукоизоляционной и енергоспестяваща. [4] : ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Войлочное уплътнение на вратата широко се използва в различни стъклени врати, прозорци, плъзгащи се врати, дървени врати, врати за сигурност, шкафове и други зазорах. [5] : Използва се за прозорци и врати за повишаване на енергийната ефективност чрез запечатване на пропуски и течове, които позволяват да се проникне наружному въздуха и навътре.UXCELL : Ние вярваме в директното закупуване от ЗАВОДА.Нашата мисия се състои в това, да се предостави на потребителите по-ниски цени и по-добро качество навсякъде и по всяко време.Ние извършваме търсене, контрол на качеството и изпълнението.Ние се стремим да се гарантира, че нашите продукти са надеждни, обновени, а нашите транзакции са плавни и бързи.Забележка : снимките на продуктите са предназначени само с илюстративна цел и може да се различават от действителния продукт.

Характеристики на офертата

Подобни оферти