Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Вграден филтър адаптер за тоалетна YUHX 7/8 (2 бр.) Спестява ремонт на тоалетната чиния и Биде ,за Предотвратяване попадането на вредни отпадъци в Резервоар за вода и Би?

Вграден филтър адаптер за тоалетна YUHX 7/8 (2 бр.) Спестява ремонт на тоалетната чиния и Биде ,за Предотвратяване попадането

BGN 12.79
 

В магазина
Брой продукти

1【да се Удължи време на използването на】Този филтър за тоалетка вентил е подходящ за наполнительного клапан за тоалетна и адаптер за биде t,адаптер за екрана филтър за тоалетна 7/8 улавя пясък, прах, ръжда или други частици, утайки, предотвратява увреждане на хранителен клапан или биде,удължава времето за използване на наполнительного вентил за биде и тоалетна. 2 【Размер на свързване】7/8" жена-7/8" мъжки адапметр с вграден филтър медиите екран ,стандартна резба 7/8" е подходящ за редовни в САЩ наполнительных клапани за тоалетна или адаптер за биде t ( не е подходящ 1/2 ). 3 Ние приемаме материал с висока якост, за да му е лесно да се прекъсне, устойчиви на ниски температури,е херметически затворен и е трайна. 4 Фильтруйте примеси във водата и продлевайте срока на експлоатация на аксесоари за тоалетната чиния или биде. 5 Ако видите пясък, кал, ръжда или други частици, утайки, идващи от дъното на резервоара, след това този мрежест филтър е решение на проблема.Филтър за вода за филтър тоалетна бачка Ако видите пясък, кал, ръжда или други частици, утайки, идващи от дъното на резервоара, след това този мрежест филтър е решение на проблема.Този филтър за биде улавя само частици и не обработва такива условия на водата, като твърдост, тиня, промяна на цвета или оцветяване. ★ Пакетът включва : адаптер за филтър за тоалетна 7/8 x 2 пролет конус за миене за да се свържете с унитазу 7/8 x 2.

Характеристики на офертата

Подобни оферти