Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
PSCCO 50 бр. Месинг Компрессионный Съвет Втулка С Двойна Конусностью Съвет Тръби Фитинги

PSCCO 50 бр. Месинг Компрессионный Съвет Втулка С Двойна Конусностью Съвет Тръби Фитинги

BGN 5.59
 

В магазина
Брой продукти

Изработен е от месинг,устойчив на корозия,е трайна употреба.Диапазон на работни температури от -65 до +250 градуса по Целзий.Висококачествени конектори са изработени според най-високите стандарти.Втулка за компрессионного за монтаж на тръби.В пакета е включено : 50шт Втулка с компрессионным фитил.Спецификация : Общият размер : 6x4, 5 мм (Wx L) Външен диаметър : 4,1 мм Материал : Месинг Модел : PB-4 Работна температура : от -65 до +250 градуса по Целзий Връзка с пластмасова тръба.Месинг, устойчив на корозия, пластмасова при високи температури и ниска пропускливост, работи при температури от -65 до +250 градуса по Целзий.Висококачествени байонетные конектори/конектори са изработени според най-високите стандарти.Те са подходящи за тръбопроводи, свързващи въздух, вода, горива, нефт и инертни газове.За вставных съединения не са необходими инструменти или уплътнители.Трубопроводная арматура се използва в широк спектър от приложения, включително машини и устройства за управление на товарните автомобили, а също и автоматизирани линии за производство.В пакета е включено : 50шт Втулка с компрессионным фитил.

Характеристики на офертата

Общият размер:
6x4,5 мм (WxL)
Външен диаметър:
4,1 мм
Материал:
Месинг
Модел:
РВ-4
Работна Температура:
от -65 до +250 градуса по Целзий
Свържете се с пластмасова тръба. :
Месинг, устойчив на корозия, пластмасова при високи температури и ниска пропускливост, работи при температури от -65 до +250 градуса по Целзий. :
Висококачествени байонетные конектори/конектори са изработени според най-високите стандарти. Те са подходящи за тръбопроводи, свързващи въздух, вода, горива, нефт и инертни газове. :
За вставных съединения не са необходими инструменти или уплътнители. Трубопроводная арматура се използва в широк спектър от приложения, включително машини и устройства за управление на товарните автомобили, а също и автоматизирани линии за производство. :
Комплектът Включва:
50 бр. на Буш За Щамповането Ръкав :

Подобни оферти