Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Леярни форми от смола, 6 Опаковки за Бижута От Епоксидна Смола Силиконови Форми Включват Куб,Пирамида, Диамант,Нередовен Скъпоценен камък,Пръстен,Кръгла Кутия за с?

Леярни форми от смола, 6 Опаковки за Бижута От Епоксидна Смола Силиконови Форми Включват Куб,Пирамида, Диамант,Нередовен

BGN 8.79
 

В магазина
Брой продукти

Различни форми : пакет включва в себе си форма на куб,под формата на пирамида,алмазную форма,нерегулярную формата за скъпоценни камъни,кольцевую форма,кръгла форма за съхранение,кръгла форма за съхранение, за да отговарят на вашите най-индивидуални изисквания.Нещо,което ще ви помогне да започнете : има 5 пластмасови медицина пипети,5 мешалок, 2 размерите чаши и 2 люспи фолио(злато/сребро), които ще ви помогнат лесно да започнат проектите си САМ.Високо качество : Нашите силиконови форми са изработени от висококачествен силикон с използване на съвременни технологии,те са гладки,гъвкави и многократна употреба.Те могат да поддържат продукт от смола са точни,висока прозрачност, гладка и огледално лъскави повърхности.Широко приложение : Тези силиконови форми могат да бъдат съвместими с повечето от смоли или други леярни материали като епоксидна смола,сапун,бомба за вана,свещ и т.н. Забележка : Моля, смесете катран в правилната пропорция.съхранявайте форми от смола гладка, преди да се попълни, това ще ви помогне по-лесно извличане на готови изделия от смола след пълно втвърдяване.Кубическая силиконова форма на x с 1. Пирамидални силиконова форма на x с 1. Диамантена силиконова форма на x с 1. Нерегулярная силиконова форма за скъпоценни камъни x 1. Околовръстен силиконова форма на x с 1. Кръгла силиконова форма за съхранение на x с 1. Измервателен куб x 2. Пластмасов краен x 5. Бъркалки x 5. Люспи фолио 2 x(злато/сребро).Ръководство за литью леярски форми от смола x 1. Следете за това, да си лети форми са гладки, може да ви помогне по-лесно да се оттегли форма с продукти.Бавно се налива катран в форма, отърви се от мехурчета с дървена пръчка, когато видите мехурчета във форма.Изплакнете с топла вода с мек сапун, преди да го приберете, преди съхранение се уверете, че вашата форма напълно сух.

Характеристики на офертата

Подобни оферти