Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
R&T A2423 2 Двойно-дренажна клапа с бутон Комплект за ремонт на тоалетната с двойно смывом Подмяна на части бачка тоалетна за тоалетна от 2 части Лесен монтаж Висока про?

R&T A2423 2 Двойно-дренажна клапа с бутон Комплект за ремонт на тоалетната с двойно смывом Подмяна на части бачка тоалетна

BGN 19.98
 

В магазина
Брой продукти

【Подобри работата на вашия тоалетна】Поправете преминаващ тоалетна чиния с 2-инчов (60 mm) сливным дупка и да го превърне в мощна горещи вълни.Използвайте заедно с заправочным капак и резервоар R&T за уплътнение и болтове за купата ще направи вашият тоалет отново с чиста, като нова.Моля, обърнете внимание : резервоарът клапан, уплътнител и комплект болтове се продават отделно. 【Спестяване на вода】Двойна промывочный клапан 2 инча (60 mm) осигурява допълнителна пълно промиване за мощна измиване и половинную промиване за икономия на вода.това намалява сметката си. 【Лесна инсталация и настройка】Лесен монтаж, без инструменти.Регулируема переливная тръба за инсталиране на различна височина на резервоара(11,33"-15,27"), регулатори на половин и пълно ниво на водата за контрол на дебита на водата. 【Съвременно високата планина с двоен бутон】Здрава хромирана ABS, подходящ за двойна тоалетна тоалетна с инструменти за монтаж отвор 38 мм на керамични капака. 【Гаранция】Директна доставка от водещите световни производители,подкрепена с гаранция на 5 години.

Характеристики на офертата

Подобни оферти