Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Phantahall 72 бр 6 Форми 3 размер на 304 Кухи висулки от неръждаема стомана, Сърцето/Кръгла/Звезда/Кръг/Триъгълник-Метална рамка с отворен ръб Окачване за продукти от UV-смол?

Phantahall 72 бр 6 Форми 3 размер на 304 Кухи висулки от неръждаема стомана, Сърцето/Кръгла/Звезда/Кръг/Триъгълник-Метална

BGN 56.64
 

В магазина
Брой продукти

На разположение 6 форми : пакет включва 72 бр бижута от неръждаема стомана 304 в 6 форми-кръгли, звездна, кръгли, триъгълни и сърдечна форма; всяка форма 3 размера; всеки стил 4 бр. Лесна употреба : можете да използвате заготовки за суспензии за направата на различни видове изкуства и занаяти, смола, суспензии с камеями, украса за снимки и бижута по поръчка.Окачване с отворен безелем : идеално за висящи колиета или брелков от смола, напълнете ги със смола, пайети, кристали, перли, мини-брелками, мини-кабошонами и т.н. Широко приложение : може да бъде клетка за мъниста, поставена в мъниста, които ви харесват, и да се използват алуминиеви тел или медна тел, за да приключи с нея.Идеален за бижута и занаяти, като например висящи обеци, колиета.Изискана опаковка : всички суспензия са опаковани в прозрачна пластмасова кутия с контейнер, която лесно се съхранява и удобен за носене.

Характеристики на офертата

Подобни оферти