Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Четка JoalGfda За източване от атмосферни влияния, Филцови Врата четка с висока плътност за плъзгащи врати, мерки и Теглилки Кабинет за прозорци (9 mm 9 mm 33 фута, Сив)

Четка JoalGfda За източване от атмосферни влияния, Филцови Врата четка с висока плътност за плъзгащи врати, мерки и Теглилки

BGN 8.79
 

В магазина
Брой продукти

1.Самоклеящееся уплътняване на врати с четка Joal Gfda изработено от тканого ворсового материал, подходящ за разлика от 0,19 инча до 0,31 инча(5 мм-8 мм).За да спестите пари, моля измерете пропуски, които трябва да се запечата, след това изберете правилния размер или просто се свържете с нас за помощ. 2 .ВИСОКО КАЧЕСТВО на АТМОСФЕРОСТОЙКОСТИ - Висока преносимост, може да бъде деформиран без изкривявания, здрава и гъвкава; Филц с висока плътност, леко и без вреди за вашата ръка.Леко сгънати в картонена плик, който да е лесно да завърже и участък.Тънка и плътна тъкан, по-малко кърпичка, издържа на износване и износване, има по-дълъг живот. 3 .ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Филцови почистване от атмосферни влияния, широко използвана за страничните пропуски на плъзгащи врати, френски врати, етажа на вратите, вратата на вътрешния двор, търговски врати, прозорци, шкафове, шкафове и т.н. ще ви Помогне да блокира проекта, прах, вода и светлина, ще ви осигури здравословна и комфортна среда за живот. 4 .ИКОНОМИЧЕН И ПРАКТИЧЕН - малки инвестиции в изолация на врати и прозорци за повишаване на енергийната ефективност чрез запечатване на пропуски и течове, както и предотвратяване на изтичане на кондиционированного на въздуха, запазване на старите и писклив врати и прозорци. 5 .ИНСТАЛАЦИЯ със СОБСТВЕНИТЕ си РЪЦЕ - Не забравяйте да почистите и подсушете повърхността, просто махнете защитното фолио по време на нанасяне, за да се образува плътен печат.Оставете го още в рамките на първите 12 часа , за да ивица е по-добре да остана на повърхността,Забележка : Моля, не забравяйте да измерите размера на хлабината на вратата или прозореца, а след това изберете правилния размер изделия, което искате.

Характеристики на офертата

Подобни оферти