Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
BESWIT Hobby rc Автомобили Мини-Високоскоростен Автомобил в Мащаб 1:32 Камион с дистанционно управление , КОЛЕЛА С висока скорост 20+ км / ч Всички области на висока проходим?

BESWIT Hobby rc Автомобили Мини-Високоскоростен Автомобил в Мащаб 1:32 Камион с дистанционно управление , КОЛЕЛА С висока

BGN 22.39
 

В магазина
Брой продукти

мини-високоскоростен автомобил е оборудван с 2 високоскоростни двигатели без ядро и е с две скоростни предаване (висока скорост и ниска скорост).Този заднеприводный rc камион развива скорост до 20 километра в час, което осигурява на оператора невероятно удоволствие.Всичко е завършено в дизайна хоби клас с класически шариковыми лагери, цельными назъбени-степенна скоростна кутия, независимо окачване.Този камион-чудовище RC е здрава, бърз, забавен и все още се предлага на цена, която е препоръчително да бъде играчка подаръци за момчета, така и за възрастни. Пълнофункционален на пропорционалния система за радио контрол 2,4 Ghz осигурява стабилен обхват на управление в рамките на 100 метра.Надежден пренос напред, спирачка и задна никога няма да ви подведат.Водоустойчив електронни компоненти Splash правят от този камион, трактор.Не се притеснявайте за това , за да се контролира този дистанционното управление на автомобили ливади, пясъци и неравен терен.Гъвкав и издръжлив автомобил с каросерия на камион от PVC, шишковатые оф-роуд гуми с високо сцепление, както и акумулаторна батерия от 3.7 В с дълъг срок на служба и едно квалифицирано USB-зарядно , също така има и два вида препятствия (8+2), общо 10. Което е още по-интересно, колата също е снабден с led светлини, които карат тялото да светят, което ви позволява по-добре да намираме го по време на шофиране през нощта.За най-добрия начин да се използват акумулаторни батерии Li-Po, трябва самостоятелни и извадете ги от тази висока проходимост на камион, когато не се използва. мини RC офроуд камион с RWD на захранването от батерията новата версия на 2021 г., бесчинствует и ви доставя повече удоволствие.Този мини-радиоуправляеми играчка кола не такъв, като другите автомобили.Относително казано, той по-малко, но той е по-гъвкав, достатъчно бърз, има по-добра производителност и по-трайни.Управлявате им доставя огромно удоволствие.Система с : RWD.Скорост : 20 км/ч. Време за възпроизвеждане : 15+ минути (зависи от игрални операции). 1. За поддържане на стабилно състояние на батерията, моля, извадете го от играчка камион и изключване на камион по време на зареждане на батерията, в противен случай това може да доведе до увеличаване на живота на батерията. 2. Моля, управлявайте автомобил в съответствие с нашите указания за употреба, за да се избегне нараняване, причинени от неправилна горивото.

Характеристики на офертата

Подобни оферти