Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
110 висока температура, Система Пароочистителя, Многофункционална Машина За Почистване на Пара за автомобил на Търговски, Промишлени Домашно Пароочистителя 1700 W

110 висока температура, Система Пароочистителя, Многофункционална Машина За Почистване на Пара за автомобил на Търговски,

BGN 87.99
 

В магазина
Брой продукти

Парна cleaner е изработен от алуминиева сплав и има добър ефект събиране на топлината.Обезмасляващ се случва бързо, температурата може да достигне до около 100 °C. Спестете енергия, за кратко време, по-малко вода, без добавяне на препарат за почистване.Благодарение на високото налягане высокотемпературного пара и силен силата на пръскане, със защита от изсушаване, автоматичен регулация на температурата,многократно защита.почистване с пара за домашна употреба, част от газификация е с кръгла конструкция с еднакви входните и изходни отвори.Незабавно испаритесь.Спецификация : Име : Пароочистительная машина с високо налягане Материал : Пластмаса и метал Размер на машината : 19x8x12 см Дължина на входната тръба : 1,0 m Дължина на захранващия кабел : 1,8 м Дължина парна тръба : 2,5 м Напрежение : 110 Мощност : 1700 W Разход на вода : 100-200 мл/мин Налягане на парата : ?5 КПС/CM2 Работна температура : ?100? Ултра-тънък дизайн, малък и изящен, здрав пластмасов корпус, нови материали (огнеупорни, изолационни, непроводящие), по-безопасни за използване.Операцията е проста, и превключвател се включва директно.Приложение : Лесно се отстранява масло, прах, дезинфекция, цялостна почистване на 360 ° Пакет включва : 1 х Голяма капачка 1 х на Машина-2 х Четка 2 х Стоманена четка Забележка : Машината трябва да се използва чиста вода, не забравяйте да добавите и други неща.Забележка : -При използване на парни вентилационните отвори не могат да бъдат насочени към хора, животни и електрически елементи. -При смяна на аксесоар трябва да се изчака до пълно спиране на отдушник и не докосвайте переключателю подаване на въздух. -Ако в процеса на използване са чужди вещества, въздушна струя не е гладка, кръгла дюза трябва да бъде затянута, а твърд предмет (обикновено твърди) трябва да бъдат извлечени. -По време на употреба, ако е установено, че той е различен, незабавно изключете захранването и се консултирайте с професионалист.

Характеристики на офертата

Име:
Пароочистительная Машина С Високо Налягане
Материал:
Пластмаса и метал
Размер На Машината:
19x8x12 см
Дължина На Всмукателната Тръба:
1,0 m
Дължина на захранващ кабел:
1.8 m
Дължина Парна Тръба:
2,5 м
Напрежение:
110
Силата на:
1700 W
Консумация На Вода:
100-200 мл/мин
Налягане на парата:
?5 КПС/CM2
Работна температура:
?100?
  :
Ултра-тънък дизайн, малък и изящен, здрав пластмасов корпус, нови материали (огнеупорни, изолационни, непроводящие), по-безопасни за използване. :
  :
Операцията е проста, и превключвател се включва директно. :
Приложение:
Лесно удаляемое масло, Прах, дезинфекция, цялостна почистване на 360 °
Пакетът включва:
1 х Голяма Капачка :
1 х Машина :
2 x Четка :
2 x Стоманена четка :
Забележка:
Машината трябва да се използва чиста вода, не забравяйте да добавите и други неща.
Предупреждение:
-При използване на парни вентилационните отвори не могат да бъдат насочени към хора, животни и електротехнически изделия. :
-При смяна на аксесоар трябва да се изчака до пълно спиране на отдушник и не докосвайте переключателю подаване на въздух. :
-Ако в процеса на използване са чужди вещества, въздушна струя не е гладка, кръгла дюза трябва да бъде затянута, а твърд предмет (обикновено твърди) трябва да бъдат извлечени. :
-По време на употреба, ако е установено, че той е различен, незабавно изключете захранването и се консултирайте с професионалист. :

Подобни оферти