Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Чаша За Еспресо, 3,2 грама Малка Прибори За Еспресо От Прозрачно Стъкло, Комплект Чаши, Блюдец и мини Лъжици от Неръждаема Стомана + Безплатен Стъклени Лъжици (компле?

Чаша За Еспресо, 3,2 грама Малка Прибори За Еспресо От Прозрачно Стъкло, Комплект Чаши, Блюдец и мини Лъжици от Неръждаема

BGN 23.99
 

В магазина
Брой продукти

Съживете ОПИТ ПИЕНЕ : това е НАЙ-чаша!Дизайн и изработка на производство на тези чаши за еспресо demitasse ще отговарят на настроението и елегантност, аромат и вкус на еспресо.На дъното на чаша надеждно поставена в гнездото чинийка за чаша не помръдна по време на наливания, и след това подаване на наваристого напитка.Това е чаша за вашата мания силен еспресо.ВИСОКО КАЧЕСТВО : Те са направени от стъкло за високо качество (най-здравословният начин да се пие еспресо), което ги прави тънки, леки, елегантни и крехки.Сейф за използване с миялна машина и микровълнова печка.Подходящ за всички кафе машини Nespresso.КАПАЦИТЕТ : Достатъчно голям обем от 3,2 грама – 95 мл, идеален избор за еспресо, чай, десерти.Стъклени чашки са подходящи по размер за еспресо напитка по ваш избор; дръжка е с удобен размер за транспортиране на вашето кафе от масата в устата си.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ : Нужда от идея за подарък?Искате ли да направите подарък за нов дом?Не, виж по-нататък.Този страхотен комплект чаши ще се превърне в чудесен практичен и стилен подарък.Красиво декорирани и добре опакован подарък в кутия, за тези чашки за еспресо може да се превърне в идеален подарък за вашето семейство или приятели, особено при специални случаи, като например рожден Ден, нов дом, сватби, Коледа, партита, Ден на майката и т.н., КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : 4 стъклени чаши за еспресо, 4 стъклени чинии (без конденз, така че стойка не е необходимо) и 4 малки лъжички за еспресо неръждаема стомана.Подобрете вашето удоволствие от пиенето на кафе.БЕЗПЛАТНИ СТЪКЛЕНИ ЛЪЖИЦИ : Вие ще получите 4 мини-стъклени лъжици еспресо подарък. 100% стъкло.Идва в комплект с чаши, чинии, лъжици.Микровълнова фурна безопасно до 350°F/180° C. Фурна безопасно до 350°F/180° C. Могат да се мият в съдомиялна машина/фризера.Подходящи за топли и студени напитки.Предлага се в красива кутия за подарък.НЕЩО В ЧАШАТА : ценител на кафето не може да се пие еспресо от някаква стара чаша!Дизайн и изработка на тези чаши за еспресо demitasse ще отговарят на настроението и елегантност, аромат и вкус на еспресо; дъното на чаша надеждно поставена в гнездото чинийка за чаша не помръдна по време на зреенето, а след това подавала богата напитка; това е чаша за вашата силна мания за еспресо.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : . 100% стъклени буркани в комплекта чаши, блюдец, лъжици, сейф за съхранение на до 350°F/180° C. Сейф за фурната до 350°F/180° C. Сейф за съдомиялна машина/камера на хладилник, сейф за топли и студени напитки в луксозна подаръчна кутия.

Характеристики на офертата

Подобни оферти