Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
YIDAINLINE Забавен спален чувал за деца Динозавър Изненада Животно Детска чанта за сън Възглавница и сънливи чанта Динозавър Котката Мек топъл сезон спален чувал с въз?

YIDAINLINE Забавен спален чувал за деца Динозавър Изненада Животно Детска чанта за сън Възглавница и сънливи чанта Динозавър

BGN 22.80
 

В магазина
Брой продукти

?- ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ? - Идеалният детски спален чувал за животни за игра, сън и по всяко време!Те играят с вас през целия ден и също са идеални за нощувки!Те са чудесен приятел, на когото можете да вземете със себе си навсякъде, за да може да играе през целия ден и лесно сън!. ?ВЪЗГЛАВНИЦА И СЪНЛИВИ ЧАНТА В ЕДИН? - Идеалният детски спален чувал с възглавница за момчета и момичета!Когато дойде време за сън, просто дръпнете на краката си уютен сънливи торбичка.Когато сънят свърши, сънливост чанта лесно се сгъва обратно.Нашата спална торба за защита от удар се отнася до четирите сезона на годината, сравнително тънка, и тя трябва да покрива през зимата. ?УЛТРА МЕК, УДОБЕН И УЮТЕН? - Изработен е от супер мек материал и удобна детска възглавница за вашето дете е уютно и комфортно по време на сън.Детски спален чувал с възглавница застегивается отстрани на обикновен цип, така че вашето дете може да притискам към него и да подремна, като същевременно много уютен!. ?МАШИННО ПРАНЕ ЗА ЛЕСНА ГРИЖА? - Материал на спалния чувал е с чучелами животни, на всеки герой изчезва в колата в деликатно града, така че винаги да имате свой спален чувал чист и в близост до себе си, готови да спи и да се играе всеки ден!. ?ПРАКТИЧНИ ПОДАРЪЦИ? - Вакуумни торби за опаковане - Безопасни?Хигиенично?Простотата на съхранение.Дайте чантата си приятели, подаръци за рожден ден, Коледа или Нова година.Дайте чантата си приятели, подаръци за рожден ден, Коледа или Нова година.Цвят : Розов.

Характеристики на офертата

Подобни оферти