Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Капака на багажника Z8LED/Защитно покритие на багажника на задния багажник, съвместима с Tesla Model Y 2021 г. (Телескопична конструкция)

Капака на багажника Z8LED/Защитно покритие на багажника на задния багажник, съвместима с Tesla Model Y 2021 г. (Телескопична

BGN 95.99
 

В магазина
Брой продукти

★Приложение : Транспортна капачка Z8 LED е съвместим с модел на Tesla 2021 година Y. ★Функция : Защитно шторка за пратката се разделя багажника на два горния и долния слой, за да се увеличи пространството за съхранение.Поставете върху горния слой на често използваните предмети, като например хартиени кърпи, чадъри и така нататък.Tesla cargo shade защитава поверителността на багаж от надзъртане и запазва съдържанието на вашия автомобил в тайна,Открива ценни и лични вещи на долното ниво, помага за защита на вашите ценности от вредните ултравиолетови лъчи и защитава поверителността на вашата пратка. ★Дизайн : Телескопична конструкция, тя може да намали, когато тя не се използва, и пространство, да се използва разумно.Дръжката е увеличена и е маркирана с удебелен шрифт, което позволява ефективно да защитава ръцете по време на употреба.Вградена конструкция на бутона не засяга използването на бутоните, но също така може да се определят надеждно аксесоари. ★Монтаж на : неразрушающая инсталация.Просто да поставите прикачени вграден монтаж на аксесоари в подходяща позиция, а след това затегнете разделителната дъска за багажник на аксессуаре, за да завършите инсталацията. ★Характеристики : Отделно пространство, разрушете резонансната кухина-отделяне на пространството на багажника, намалете резонансен шум кухина, генериран по време на движение.Не влияе на регулировка на седалката-след инсталиране на капака на багажника облегалката на седалката все още могат да бъдат добре коригирани, преди и след.

Характеристики на офертата

Подобни оферти