Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Професионален видеокодер стрийминг на видео Teradek Vidiu Go, съвместим с Facebook Live, YouTube Live, RTMP(S), 3G-SDI/HDMI, Wi-Fi, компресия на видео AVC/H. 264 и HEVC/З. 265.

Професионален видеокодер стрийминг на видео Teradek Vidiu Go, съвместим с Facebook Live, YouTube Live, RTMP(S), 3G-SDI/HDMI,

BGN 396.00
 

В магазина
Брой продукти

Instant гледане на в реално време : Задайте настройки на стрийминг с помощта на уеб интерфейс Vidiu Go и OLED-интерфейс или предварително конфигурирайте устройството с помощта на безплатно приложение Vidiu.След включване на Vidiu Go ще е готов за стрийминг на прехвърляне на по-малко от 10 секунди.Двойна видеовходы : входове HDMI и SDI позволяват Vidiu Go лесно да се свърже към потребителските, така и за професионални камери, в допълнение към видеовыключателям от Newtek, Roland и v Mix.Компресия HEVC : Vidiu Go включва компресия H. 264 и HEVC.Тъй като HEVC предоставя същото качество на видеото, че и H. 264, при два пъти по-малка честотна лента, той е идеален за бавни връзки Ethernet и Wi-Fi интернет.Едновременно гледане на Нашата мътна потоковая Основната платформа може да ви помогне да разпространяват вашето съдържание сред по-голям брой потребители и оптимизиране на работния процес.Излъчването на живо на всички любимите си платформи едновременно, включително Facebook, Youtube, Twitch и Vimeo. Свързване с 4 G LTE мрежата : гледане на чрез съвместното честотна лента от Ethernet, Wi-Fi, и до две модеми за 3 G/4 G/LTE или използването на няколко смартфони i Phone и Android като точки за достъп за още по-големи съкращения на честотната лента.Vidi U Go е предназначен за работа в най-тежки производствени условия, така че ние сме включени на една и съща технология за свързване, че и в нашите системи за разпространение висок клас.Никога не прекъсвайте друг излъчва на живо, излъчването на стрийминг на обединена пропускателната способност на Ethernet, Wi-Fi, и до две модеми за 3 G / 4 G / LTE, или използвайте някои смартфони i Phone и Android като точки за достъп за още по-големи съкращения на честотната лента.Понякога ви трябва в краен случай да се включите в работата, така че ние ускорихме процеса на изтегляне и настройките, за да можете да започнете работа в най-кратки срокове.Бързо задаване на настройки за стрийминг с помощта на уеб интерфейс Vidi U Go и OLED-интерфейс или предварително конфигурирайте устройството с помощта на безплатно приложение Vidi U за i OS и Android.След включване на Vidi U Go ще е готов до потока за по-малко от 10 секунди.Благодарение на ресурси HDMI и SDI* Vidi U Go лесно се свързва както с потребителските, така и за професионални камери, в допълнение към популярната видеомикшерам Newtek, Roland, v Mix и много други. *Vidi U Go също е на разположение в версия само за HDMI.Компресиране на видео HEVC предоставя същото качество на видеото, че и H. 264, при два пъти по-малка честотна лента, което го прави идеален за бавни връзки Ethernet и Wi-Fi или спестяване на разходи за пренос на данни, когато стрийминг предаване по клетъчните мрежи.

Характеристики на офертата

Подобни оферти