Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Оборудване запечатване на уплътнението за арматурното табло CloudBuyer Auto 5,25 Метра/1,6 М Подрязване на краища Гумено Уплътнение Защитно Защитно уплътнение на пространс?

Оборудване запечатване на уплътнението за арматурното табло CloudBuyer Auto 5,25 Метра/1,6 М Подрязване на краища Гумено

BGN 10.39
 

В магазина
Брой продукти

【Материал】Този тип запечатване лента арматурното табло на автомобила е изработен от висококачествен каучук.Силна якост на опън, добра еластичност, отлична гъвкавост, дълготрайност, изгибаемость (не се напуква и не се чупи), устойчивост на топлина и устойчивост на стареене. 【Кух дизайн】От двете страни уплътнителен ленти отделно са разположени 3 слота за карти, за да отговарят на разлика между арматурното капак и предното стъкло на автомобили.Устойчив и не е толкова лесно пада. 【Характеристики】Подобри стягане на предното стъкло, шумоизолация, намаляване на шума, избягвайте попадане на малки предмети в пространството между предното стъкло и арматурното панел, дръжте колата си в чистота. 【Удобно и лесно за употреба】Не е необходимо стик, директно забит в разликата между арматурното капак и предното стъкло, използвайте инструменти, за да приведе в съответствие уплотнительную ивица, а след това отсече излишъкът. 【Инструмент за запечатване на тампони】Даден инструмент за инсталиране уплътнителен уплътнения, ще ви помогне по-добре да го инсталирате.Намаляване на шума от вятъра при движение, предоставяне на удобни и тихи условия на шофиране.

Характеристики на офертата

Подобни оферти