Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Корпусът на капака на конзолата PS5, Сменяеми плочи на предния панел на кожата arVin PS5, Пылезащитная Защитната обвивка от ABS, със защита от надраскване, Игрови Аксесоар?

Корпусът на капака на конзолата PS5, Сменяеми плочи на предния панел на кожата arVin PS5, Пылезащитная Защитната обвивка

BGN 24.78
 

В магазина
Брой продукти

[Ново лицеви панели за конзолата PS5] - най-новият специално разработената обвивка за подмяна на конзола ps5 идеално се съчетава с конзола PS5.Той работи по същия начин, тъй като първоначалната обвивка, и са заменя оригиналната обвивка конзола PS5. (ЗАБЕЛЕЖКА : НЕ се поддържа версия диск на конзолата PS5). [Калъф за конзолата PS5 със защита от надраскване] - Твърд и удароустойчив калъф за конзолата ps5 здрав и издръжлив, него не е лесно да се деформира, и той може ефективно да се противопоставят на въздействието на ежедневна употреба.С помощта на висококачествения материал ABS, той може ефективно защитава от прах и надраскване, както и да осигури максимална пълна защита на вашата конзола PS5. [Точния достъп до всички портове] обвивка конзола ps5 Тя моделиран на базата на реално контролер PS5, точно изрязана и може лесно да се получи достъп до всички кабелна портове и бутони, без да се засяга използването на всички функции. [Обвивка на предния панел PS5] - Уникална замяна обвивка добавя игрова конзола ps5 повече мода, цвят и индивидуалност, отделя вашата конзола от тълпата и да ви дава различно визуално удоволствие.За всеки ентусиаст игри, собственик на Sony Playstation 5, това определено е задължителен професионален гейминг аксесоар.Предназначена само за на цифрови издания на конзолата на Sony playstation 5. [Лесен монтаж получавате конзола с идеален цвят! (Забележка : Не се отнася до публикуването на диск на конзолата PS5!).Материал : ABS-пластмаса.Тегло на продукта : 0,8 кг. Размер на продукта : 43*28*5.5 виж Цвят : Черен/син/Червен.Съвместимост : Цифрова версия на конзола Sony Playstation 5. 1x Подмяна на кожната покривка конзола за цифрова версия на конзолата PS5.

Характеристики на офертата

Подобни оферти