Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
IBACP Тампон на задния капак на фенера Защитен панел с логото на кучешки лапи Защитен панел на задната лампа е Съвместима с 2007-2017 Wrangler JK 2 Врати и Неограничен брой 4 вра?

IBACP Тампон на задния капак на фенера Защитен панел с логото на кучешки лапи Защитен панел на задната лампа е Съвместима

BGN 11.99
 

В магазина
Брой продукти

✬Опаковка : 2 капачки на задните светлини (ляв + десен). ✬Аксесоари : Важи за Wrangler JK 2007-2017 2 врати и Неограничен брой 4 врати. ✬Лесна инсталация : Инсталирайте директно върху съществуващ задна светлина, прикрутите болт към съществуваща дупка, не се нуждаят от тренировка или да се променят. ✬Материал : Черна стомана с прахово покритие, висококачествено прахово покритие, защита от ръжда и прах, внимание към детайла, дълготрайност. ✬Специален дизайн : Проявете малко индивидуалност в своите задните фенери, смея да бъде за другите, особено за да се удари в очите на минувачите в тъмното. 1. Стомана с черно прахово покритие 2. Съдържание на пакета : 2007-2017 Wrangler JK 2 врати и неограничени 4 врати и 3. Лесен монтаж без необходимост от пробиване. 4. Пакетът включва : 2007-2017 Wrangler JK Неограничена Черна лапа крадец на кучета За капак на задните светлини – Двойка 5. Чрез използване на технология за леене под налягане с процеса на антиокисления.Освен това, той е много издръжлив и сверхпрочный, не сколется и не ще се счупи 6. Бързо време за реакция, добре прониква 7. Идват с малки матови черни пластмасови подложки, които се провеждат между капака и отзад на уличното осветление, което им дава достатъчно място, за да те дори не се докосват задната си фенер.

Характеристики на офертата

Подобни оферти