Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Шнола за коса 26-28 Главата на манекена От синтетични влакна За стайлинг на дълга Коса Обучение Корона Кукли за козметика на Сляпо-манекен Тренировочная корона с кли?

Шнола за коса 26-28 Главата на манекена От синтетични влакна За стайлинг на дълга Коса Обучение Корона Кукли за козметика

BGN 46.64
 

В магазина
Брой продукти

★СПЕЦИФИКАЦИЯ : Материал : Коса от синтетични влакна; Цвят : Черен Брой 2 ; Индивидуална кичур коса : 20 см, обща дължина 26-28 см (от челото до върха на косата отзад). ★СИГУРНОСТ : Всички косми са химически почистени и дезинфицированы; Моля, не се колебайте да купя/ да ги използвате!. ★ПРЕДИМСТВО : Идеална маша / преса, пране / подстригване, плетене, подреждане / на марсилия и оформяне на косата със собствените си ръце; не може да се боядисват и белина.Им е много удобно да се ползват!. ★МОНТАЖ : Безплатен затварянето стойка/държач; Първо инсталирайте затварянето стойка; а след това поставете скоба на маса; стандартна инсталация дупка под главата на манекена; и накрая, моля, привеждане на горната част на скобата с дупка в долната част на главата.(Съвет : Ако не знаете как да инсталирате скоба, моля,не се колебайте да се свържете с нас.). ★ПОДХОДЯЩ ЗА : Може да се използва за фризьорски салони, за фризьорски салони, косметологами, парикмахерскими, парикмахерскими и учениците, на училищата козметика; и може да бъде специален подарък за момичета или момчета.Името на модела : 6611 LB0220.

Характеристики на офертата

Материал:
Коса От Синтетични Влакна; Цвят

Подобни оферти