Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплект градински инструменти 38 бр. Висококачествени Градински Инструменти, Градински Подаръци за Жени и Мъже, Включва В себе си една Лъжичка, Лопата, Ръчно Плеве?

Комплект градински инструменти 38 бр. Висококачествени Градински Инструменти, Градински Подаръци за Жени и Мъже, Включва

BGN 37.20
 

В магазина
Брой продукти

❀38 КОМПЛЕКТИ ГРАДИНСКИ ИНСТРУМЕНТИ : 1 х Ръчно вилица, 1 х Ръчни гребла, 1 х Ножици, 1 х Трева, 1 х Лъжичка, 1 х Трансплантация, 1 х Градински чанта, 1 х Бутилка за поливане, 1 х Сеялка за семена, 1 x Удължител на растенията, 1 х Малък накрайник 1 х Градински ръкавици, 1 х Четка за почистване, 1 х Градински конец, 10 х Етикети Т-образен тип, 1 х Пинсети, 1 х Ножици, 1 х Лопата, за да лъжици, 10 х Пеперуди. ❀СТАБИЛНИ ЕРГОНОМИЧНИ РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ➤Градински ръчни инструменти, изработени от тежка рамка от въглеродна стомана, градински инструменти са здрави и трайни, и не е нужно да се притеснявате за корозия и счупване.Всички градински инструменти с неплъзгащи дръжка от мека гума.Ергономичен дизайн отговаря на най-високите стандарти за комфорт на ръцете.Практичен дизайн на отвора за захващане дръжка и удобен за съхранение. ❀УДОБНА ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ➤ Материал оксфордской плат с висока плътност 600 D осигурява дълъг живот на градински чанти, тя включва в себе си 6 удобни странични джобове за по-лесен достъп за носене на вашите аксесоари по време на кацане в закрити помещения или на открито.Вътрешно пространство за съхранение е много голям, можете да сложите семена, торове и т.н. ❀ - ДОБРИ ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТИ ЗА ГРАДИНАРСТВО➤ Нашия набор от градински инструменти може да отговори на всички нужди на вашата градина.Лесно возделывайте, копайте, засаждане, пръскане и цялостно лечение на всеки сценарий градинарство в закрити помещения или на открито : зеленчуци, билки, цветя и много други!И допълнителен комплект от 9 бр. мини-сочни инструменти, подходящ за сочни растения, растения бонзай и в помещенията за малки растения и т.н. ❀МЕКА ГРАДИНСКИ РЪКАВИЦА И СПРЕЙ С ПИСТОЛЕТ➤ Удобни градински ръкавици предпазват ръцете от драскотини и порязвания по време на работа и са подходящи за големи или малки ръце, за да се намали умората.Зелена распылительная бутилка за поливане е предназначена за облекчаване и обзавеждане за поливане.Комплект градински инструменти съдържа 5 теми градински, ръчни инструменти за различни цели - за копаене, плевене, окопаване, вентилация и пресаждане в градината и градината.Комплект градински инструменти идеален за прецизно почистване и придаване на форма на цветята и растенията.Нашият набор от градински инструменти може да отговори на всички нужди на вашата градина.Лека оран, копка, засаждане, пръскане и цялостна всяка градина сценарий, както на закрито, така и на открито : зеленчуци, билки, цветя и много други!И допълнителен набор от мини-инструменти за сукуленти от 9 теми, подходящи за сукуленти, растения бонзай и стайни растения за малки растения и т.н.

Характеристики на офертата

Подобни оферти