Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Коледен банер Щелкунчика Външно Коледна украса, Солдатские надписи на предната веранда Щелкунчика в реален размер, Висящи Коледни банери за входната врата, на Дво?

Коледен банер Щелкунчика Външно Коледна украса, Солдатские надписи на предната веранда Щелкунчика в реален размер, Висящи

BGN 9.58
 

В магазина
Брой продукти

✿҉ ✿ۣ Дръж тези хубави стикери на верандата на "Лешникотрошачката" на вашата входна врата, да се създаде атмосфера на Коледа, за да празнуват честит празник. ✿҉ ✿ۣ Това е коледна украса "Лешникотрошачката" от 600-инчов полиестер оксфордской плат, лек, издръжлив, моющееся, многократна употреба и трайно.Може да се използва в продължение на много години. В долната част на знака коледен банер има 2 дупки, можете да използвате въже, преминаването през дупката и го връзвам на тежък предмет, за да банер не ме увличаше далеч от вятъра, и да прави. ✿҉ ✿ۣ Размерът на тази коледа надписи "Лешникотрошачката" е 11,8"x70" (30x180 см).Той е идеален за входната врата и стена.Ликуващ прожекция за празнични партита. ✿҉ ✿ۣ Ефективно обслужване на клиентите, за да отговори на вашите нужди.Моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми след получаване на пратката.На разположение безусловни възстановяване или повторно изпращане на пари.Дръж тези очарователни плочки с веранда "Лешникотрошачката" на вашия входната врата, за да се създаде атмосфера на Коледа, за да празнуват честит празник.Лешникотрошачката означава донесе възможност, късмет и защита.Те се сблъскват със злото голи зъби, за да защити света на членовете на вашето семейство.Въжето в колекцията с преса.Пластмасов окачен на прът.Здрав оксфордския текстилен материал.Втулка в пуговице за защита от вятър.Размер : 12,59"x 70,86" (30x180 см).Тегло : 250 г. Количество : 1 чифт.Дръж тези очарователни плочки с веранда "Лешникотрошачката" на вашия входната врата, за да се създаде атмосфера на Коледа, за да празнуват честит празник.Лешникотрошачката означава възможност, късмет и защита.Те се сблъскват със злото голи зъби, за да защити света на членовете на вашето семейство.

Характеристики на офертата

Подобни оферти