Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Носилка за бебета FRUITEAM, 6-в-1 Носилка за бебета с табуреткой на кръста, Един Размер Подходящ за всички-Адаптируйтесь за новородени, Носилкам за бедрата за кърмачки, б?

Носилка за бебета FRUITEAM, 6-в-1 Носилка за бебета с табуреткой на кръста, Един Размер Подходящ за всички-Адаптируйтесь

BGN 54.39
 

В магазина
Брой продукти

????【Чудесен материал】-Детска переноска FRUITEAM използва 100% висококачествен памук, мека и плътно в близост до кожата, който предпазва нежната кожа на бебето от нараняване, като предоставя на детето най-нежна грижа. ????【Един размер подходящ за всички】-Детска переноска FRUITEAM 6 в 1 може да бъде подходяща за бебета и малки деца от 0 до 36 месеца, в зависимост от възрастта на децата има и подходящите методи за справка, само за защита на здравословното развитие на детето. ???? 【Свободни ръце】-Родители могат безопасно използване на бебешки переноску FRUITEAM за детето си; и те могат да се освободи ръката си, за да вземе други елементи, а също и да предпазите детето от инциденти и да защитите бебето си по всяко време. ????【Многофункционален】-Детска переноска 6 в 1 със седалка за бедрата може не само дават различни методи за използване; тя може също така да освободи ръката си родители и да се отдадете на делата; тя може също така да помогне на майките да се възстанови след раждането; и да се осигури послеродовую застраховка за бебета и майки за предотвратяване на аварии. ????【Гаранция】-Детска переноска FRUITEAM се стреми да осигури на детето си най-интимна защита, че майката е по-уверени.FRUITEAM притежава отлично качество и стойност, 100% гаранция за качество и гаранция една година гаранция за качество.

Характеристики на офертата

Подобни оферти