Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Тежкотоварни Месинг Женски Foot Valve Обратен Клапан за Предотвратяване на Обратен Поток за Скважинных мастилено-Струйни Помпи Foot Valve, Подкрепя Подаването на Помпа и Ф?

Тежкотоварни Месинг Женски Foot Valve Обратен Клапан за Предотвратяване на Обратен Поток за Скважинных мастилено-Струйни

BGN 28.79
 

В магазина
Брой продукти

[ФУНКЦИЯ за ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ОБРАТЕН ПОТОК] : Клапан е Снабден с Пружина От Неръждаема Стомана.Когато Помпата Се Включва, Налягането Вътре В Помпена Колони Се Променя, И Клапан С Педальным На Горивото Се Отваря.Когато Помпата Се Спира, Вентил Отново Се Затваря.Това Предотвратява Вытекание Течност От Помпена Колони И Води До Това, Че Помпата Губи Мощност При Всяко Изключване. [ЗДРАВ ФИЛТЪР] : Филтър за Изпомпване на един крак на Вентила е Изработена От Месинг, По-Здрав, Отколкото на Традиционната Мрежа на Окото.Филтър С Капак С Педальным На Горивото Предотвратява Попадането На Отпадъци В Клапан С Педальным На Горивото. [РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА] : -10 ℃ До +120 ℃ (От 14 ° C До 248 ° C).Максимално Работно Налягане До 200 W(Вода, Нефт, Газ). [ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОБЛАСТИ на ПРИЛОЖЕНИЕ] : Месинг Крак Вентили Могат да се Използват На Всички Помпи В Системи Всасывающего Повдигане,Включително Насосную Система Езера, Кладенци, Цистерни, Оросительную Система.Този Клапан Също Се Използва В Процес На Подготовка За Система За Питейна Вода. [ПОДОБРЕНА ЗАПЕЧАТВАНЕ] : Дърворезба на един крак Автомобила Представлява Стандартна Национална Трубную Резба, Която Точно Обработена Център С ЦПУ.Отлично О Пръстен От NBR Между Елементи на един крак Клапан Осигурява По-Плътно Уплътнение.Размер : 2 Инча.

Характеристики на офертата

Подобни оферти