Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
UrRider Нова Актуализация На Детския Велосипед На Седалката. Подходящ За Планински Велосипеди, Женски Велосипеди и Сгъваеми Велосипеди/Сгъваема, Преносима, Без Инстр?

UrRider Нова Актуализация На Детския Велосипед На Седалката. Подходящ За Планински Велосипеди, Женски Велосипеди и Сгъваеми

BGN 71.99
 

В магазина
Брой продукти

ЛЕКОТАТА И ПРОСТОТАТА на ИНСТАЛИРАНЕ-Бебешка седалка, кормило се инсталира лесно и се отстранява, за повече инструменти, не се изисква.Отнася се за планински велосипедам, хибриден велосипедам, Фитнес велосипедам.(Забележка : 1. Подходящ само за подседельного сондата на мотора диаметър по-малко или равно на 5.5 см и ширина на долната тръба е по-малко или равно 6,2 виж 2. Не е подходящ за велосипеди с кабели в горната част на тръбата.). БЕЗОПАСНО и УДОБНО-Сертификат за Стандарт за сигурност на САЩ.Комфорт, сигурност, атрактивен и иновативен дизайн, както и удобна поза, в която бебето може напълно да изследват околния пейзаж.Меко и удобно на седлото, кух за вентилация.Регулируема парапет и мотокар лост.ИНТЕРАКТИВНО И ЗАБАВНО-Детски велосипедни седалки за деца с предната стена, по-добра видимост и по-приятно пътуване на дете, насладете се на безопасни семейни велосипедными разходки с този на детската седалка, изготовленным от алуминиева сплав авиационен клас.СКЛАДНОЕ седалка за детски велосипед лесно се сгъва, сверхлегкое (около 2 килограма) с безплатна опаковка чанта.Проектиран и тестван за деца на възраст от 2 до 6 години, се увеличи до 4,1 метра(125 cm).ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си Опаковъчен лист : 1 х бебешка седалка, кормило и аксесоари, 1 х опаковки чанта.Моля, обърнете внимание : Това седалката е специално разработен за планински велосипеди, хибридни велосипеди, Фитнес велосипеди под наем.Ако имате нужда от възможност за круиз велосипеди, Сгъваеми велосипеди и градски общи наем, моля, отделете този ASIN "B07 FMKKCXX" директно.

Характеристики на офертата

Подобни оферти