Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
26 28 30 20 Затваряне на Дълга Копринена Преки 3 връзки Със Затварянето на Три Пробора VipBeauty Непреработени Девствени Косата Волнообразное Тъкане на Бразилски Директни ?

26 28 30 20 Затваряне на Дълга Копринена Преки 3 връзки Със Затварянето на Три Пробора VipBeauty Непреработени Девствени

BGN 34.64
 

В магазина
Брой продукти

❤100% Чисти Човешки косъм, Може да Бъде Обесцвечены И Боядисани, Рестайлингованы и Завиты. ❤Дължина на Лента 10-30 см на Разположение За Пакети,10-20 См За Затваряне. ❤Тегло От 100 Г За Всяка Опаковки, В Съответствие С Тегло И Дължина. ❤Модел Силки Права,Който Може Да Завить, Много Добре Се Оправям. ❤Дантела средно кафяво, три пробора, които са гъвкави, за да направи стил в средата или в страничната част. 1. Строг Контрол На Качеството. 2. Приемат се индивидуални поръчки. 3. Съсредоточете се върху качествени, 100% бразилски девствени човешки косата без животински и синтетични косми. 4. Имаме собствена фабрика и модерно обзавеждане, всички косми, изработени квалифицирани работници и модерни технологии.Имаме дългогодишен опит, така че можете да се доверите на нас като на нашите продукти.Двуслойни Машинен Патици.Изящна Изработка.Качествено Лепило За Патица.Плътно И Без Проливането.Режете От Млади Момичета-Донор.Еластичен Естествен Блестящ.Можете Да Избледнявам, Боя, Завить.Мека И Гладка.Колела и дебели Здравословен край.Чист и без разделяне.Без Никакви Проблеми С Запутыванием.Лесно Да Се Грижи.Търговска Марка : Vipbeauty.Материал : 100% Необработен Девствени Бразилски Снопове От Човешки Косъм.Клас материал : Човешки Коси Реми.Патици На Косата : Машинен Двойна Патици,Без Падане ,Без Entanglements.Качество : Мека, Не Спутывается, Не Добри.когато, Не Мирише, Не се Подлага на Химическа Обработка, Може да бъде Завит и Прибрани.Опаковка за коса : Бразилски права коса 3 връзки с 1 катарама.Цвят на косата : Естествен черен цвят;Може да се боядисва и Обесцвечен.Поддръжка На Тегло На Косата Поръчка По Ваша Поръчка.Пълна Корона : Дължина-Кратък от 18 инча, Достатъчно 3 Греди; по-Дълъг от 20 Инча би Било по-Добре 4 Греда.Размер на дантела : 4"x4".Цвят дантела : Средно-Кафяво.Завързана материал : Швейцарско дантела, Без белина възли,Трайно и невидимо.Качеството на затваряне : Без entanglements, Без загуба, Мека и пълна.Плътност : 150% От Общата Плътност.Раздяла : Три Части.Цвят На Косата : Естествен Черен Цвят.Тегло на затваряне : 25 грама-35 г/бр. в зависимост от дължината.VIPbeauty е пряк производител на висококачествени плетений от естествена коса.Ние доставяме нашите продукти за коса за всички специалисти, свързани с косата, които се нуждаят от добре продаваните плетениях за коса.Защо Да Изберете Нас : . 1. Строг Контрол Качества2. Приемат се индивидуални Заказы3. Съсредоточете се върху качествени, 100% бразилски девствени човешки косата без животински и синтетични косми.4. Имаме собствена фабрика и модерно обзавеждане, всички косми, изработени квалифицирани работници и модерни технологии.Имаме дългогодишен опит, така че можете да се доверите на нас като на нашите продукти.

Характеристики на офертата

Подобни оферти