Покупка с едно кликване 0 0.00

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Инструмент за автопогрузчика 21 бр. Комплект Спирачна Помпа Ръчен Тестер Вакуум Помпа за Високо Налягане с Адаптери Калъф Единична Спирачна Прикачване Инструмент ?

Инструмент за автопогрузчика 21 бр. Комплект Спирачна Помпа Ръчен Тестер Вакуум Помпа за Високо Налягане с Адаптери Калъф

BGN 29.99
 

В магазина
Брой продукти

✔【Многофункционални спирачни инструменти】 - Този комплект вакуум помпа под налягане/спиране на помпата е многофункционален автомобилен инструмент, който се използва за различни автомобилни тестове и диагностични задачи.Като тест на двигателя, механични компоненти с вакуум задвижване, горивната система, системата за запалване, особено работят при смяна на спирачната течност съединители и масло кормилно управление с променливо усилване. ✔【Страхотна вакуумни течове】 - Комплект за транспортирането на съединителя е с отлично уплътнение и характеристики на продукта, всеки компонент е тясно качват.Усвояването е добро, и това лесно се постига при вакуум 15 живачен стълб или повече.В комплект за смяна на маслото включва различни адаптери за всички превозни средства, подходящи както за домашна, така и за бизнес приложения. ✔【Професионален дизайн】 - Тестер за спирачна течност, оборудван с вакуумметром, лесно се чете налягане.Налягане : 0-40 паунда на квадратен инч(от 0 до 3 bar), вакуум : 0-26 г на вдишване(от 0 до -1 бара).Плъзнете черно яка напред към колючему соединителю за вакуум, плъзнете назад за налягане, накачайте, а след това преместете яка за понижаване на налягането. ✔【Лесно се пренася и съхранява】 - преносими инструменти за спирачки и съединител 23 бр. са с трайни изготовленным на поръчка футляром за съхранение.Работата на един човек с автомобилните ръчни инструменти за лесно съхраняване и транспортиране, повече не пропуска детайли, който предпазва манометър предпазен от удари и удължава живота на инструмента. ✔【Задоволително обслужване на клиенти】-Auto Wanderer Tool е специализирана в висококачествени автомобилни запчастях и комплекти за авточасти.И във всяка опаковка на продукта, има ръководство, моля, прочетете внимателно ръководството преди започване на работа.Ако има някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме тук, за да се гарантира професионална техническа поддръжка в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно за вашето удовлетворение. 1 * Ръчна прахосмукачка-това определено съотношение между цена и качество!Можете да получите доста широк набор от функции.

Характеристики на офертата

Подобни оферти